Daarom is het gemakkelijk op poreuze ondergronden zoals beton, stucwerk en betonblok kan worden geïnstalleerd. Met de klevende aard van kurk is ook gemakkelijk toegepast bij de vervaardiging van verlijmde gevelbekleding, beadboard, laminaat, etc.

De bovenstaande eigenschappen van kurkvloeren maken het een voorkeur van de consument in het algemeen en zakelijke segment. Daarnaast heeft deze vloeren oogstte veel populariteit in de ambachtelijke markt, ook. In tegenstelling tot andere bouwmaterialen, zoals stucwerk, steen of multiplex, kurk biedt een breed scala van toepassingen.

Cork heeft een lange geschiedenis in Europa, die u zult zien genoemd in oude foto's en historische documenten. De massaproductie van deze vloer is pas in de laatste vijftig jaar of zo is gebeurd. Het gebruik van kurk is ontstaan ​​als een manier om te voorkomen dat de vloeren rotten en soepeler, decoratief, en duurzamer oppervlakten te leiden.

De klei die kurk wordt vervaardigd is niet vervormbaar als de typische klei. De klei waaruit deze geproduceerd is volledig verzadigd met vervormbare elementen en deze elementen worden overgelaten aan matrijs na de uiteindelijke harding voltooid is.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van kurk is de mogelijkheid om uit te breiden, waardoor het mogelijk om meer producten toe te voegen, nadat het droogproces is voltooid. Aldus kan de kurkvloeren gemakkelijk worden gevormd met verschillende materialen om vloeren patronen en kleuren die uniek patroon en naast de kurkmateriaal worden opgeslagen. Het biedt ook een unieke afwerking van het oppervlak dat de hele kamer geeft een unieke uitstraling.

Kurkvloeren heeft vele unieke eigenschappen die het zeer goed bestand tegen slijtage te maken, en het heeft een aantal van de beste non-slip eigenschappen die vandaag beschikbaar zijn. Met een combinatie van anti-slip, vlekbestendig eigenschappen, en absorptie-eigenschappen, kurkvloeren aanbiedingen betere veerkracht en weerstand tegen water, warmte, vlekken en vlekken en vochtigheid.

Kurkvloer kan met een eenvoudig systeem van aanbrengen van lijm op de onderliggende tegels, vloeren en ondervloer, en vervolgens de resterende oppervlak gesproeid met was. Deze procedure laat geen residu achter op de vloer.

.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten afwerkingen voor uw commerciële eigendomEen gebouwafwerking is de coating die op een gebouw of andere constructie wordt gebruikt om het te bes ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Dit is zeer belangrijk voor het vinden van een aannemer, want er gevallen waarin u nodig zal zijn om extra geld uit te geven als u niet tevreden bent ...

Lees verder

Bouw

Interessante links