Gas en elektriciteit - een aardgasgenerator voor thuis

De stroomopwekking in New England is grotendeels afhankelijk van aardgas, dat goed is voor meer dan 60% van de stroomopwekkingscapaciteit van de staat. Ongeveer 58% van de energieopwekkingscapaciteit van New Hampshire is dual-fuel, wat betekent dat het kan overschakelen van het gebruik van olie naar het gebruik van andere fossiele brandstoffen zoals olie. Daarentegen is minder dan 10% van de energieopwekkingscapaciteit van New Jersey dual-fuel, terwijl minder dan 5% van de stroomopwekkingscapaciteit van Connecticut olie gebruikt.

Aardgas En Elektriciteit

Een andere belangrijke reden waarom veel elektriciteitscentrales in New England op olie draaien, is de beschikbaarheid en prijs van ruwe olie. De staten in New England zijn afhankelijk van deze aanvoer van ruwe olie en moeten deze daarom gebruiken om elektriciteit op te wekken.

Het is erg belangrijk op te merken dat olie uit fossiele brandstoffen zoals ruwe olie of aardolie een eindige bron is. Dus als de productie van olie daalt, zal de energie die eruit komt ook afnemen. Deskundigen hebben zelfs voorspeld dat er de komende jaren een ernstig tekort aan fossiele brandstoffen zal zijn vanwege de groeiende vraag naar fossiele brandstoffen en het effect dat dit zou hebben op de wereldeconomie.

De afgelopen jaren is de prijs van ruwe olie gestegen, hoewel dit geen recent fenomeen is. In het verleden was er een schaarste aan ruwe olie en waren de prijzen hoog. Dit zorgde ervoor dat sommige industrieën de oliebron niet meer gebruikten, wat resulteerde in een economische crisis in sommige landen, zoals Iran en Irak.

Het gebruik van aardgas voor het opwekken van elektriciteit in New England heeft verschillende voordelen. Een van deze voordelen is de CO2-voetafdruk die het gevolg is van het gebruik van aardgas. Volgens een studie van het National Renewable Energy Laboratory in Boulder Colorado produceert het gebruik van aardgas om elektriciteit op te wekken minder broeikasgassen dan het verbranden van fossiele brandstoffen. Aardgas produceert ook tot 70% minder vervuiling in vergelijking met andere fossiele brandstoffen zoals steenkool en aardolie.

Met een breed scala aan alternatieve energiebronnen zoals zon en wind, is er ook een probleem van intermittentie in de levering van aardgas. Op sommige plaatsen is het niet mogelijk om de hele dag aardgas te krijgen. Het kan dus een probleem zijn om op deze alternatieve energiebronnen te vertrouwen om elektriciteit te produceren, want wanneer het elektriciteitsnet te weinig wordt geleverd, wordt elektriciteit opgewekt uit hernieuwbare bronnen zoals wind- en zonne-energie, maar deze is dan snel opgebruikt.

Een meer haalbare optie voor stroom uit New England is een elektrische generator. Een elektrische generator is een kleine unit die werkt op diesel en op elektriciteit. Ze hebben twee typen, het gesloten systeem, waarbij een brandstoftank onder de grond wordt geplaatst nabij de generator zelf. Het tweede type, open systeem, vereist daarentegen tanks onder de vloer van huizen.

Sommige mensen gebruiken zelfs generatoren op gas voor hun huishoudelijke behoeften, vooral degenen die in koudere klimaten leven. Elektrische generatoren zijn een goede oplossing voor mensen die in een landelijk gebied wonen waar de aardgasvoorziening schaars is. Maar ze hebben regelmatig onderhoud nodig en kunnen niet worden gebruikt in periodes dat de elektriciteitsvoorziening laag is.

Voor mensen die in een stedelijk gebied wonen, is het misschien niet haalbaar om de elektrische generatoren voor huishoudelijke doeleinden te gebruiken. Maar het is nog steeds een goede keuze, omdat deze units kunnen worden gebruikt in noodsituaties of voor het voeden van kleine apparaten zoals koelkasten.

Een huiseigenaar moet het volgende in gedachten houden voordat hij een elektrische generator koopt. De capaciteit is belangrijk om te bepalen hoeveel elektrisch vermogen er in één keer kan worden opgewekt. De efficiëntie en het vermogen van de generator zijn ook belangrijk. De grootte van de opslagtank, hoeveel gas en olie erin zit, de grootte van de opslagtank en de kosten voor het onderhoud van de apparatuur.

De capaciteit van de gasgenerator is belangrijk om te bepalen hoeveel benzine je kunt opslaan. Het rendement van de generator is belangrijk, want als een gasgenerator meer elektriciteit produceert dan hij verbruikt, zal uw elektriciteitsrekening thuis ook hoger zijn. Het laatste dat u wilt, is dat u meer geld moet kosten om uw generator te laten draaien.

U moet een generator kiezen die altijd soepel kan werken en u in ieder geval voldoende voorraad geeft om uw huis of andere kleine apparaten te laten draaien, met name de oven of airconditioning. Het moet ook kunnen werken op elk type brandstofbron zoals propaan, diesel, aardgas of elektriciteit.

Ook interessant

Energie

Is Uw Huis Energie-Efficiënt?Weet je wat energie is? Wat zijn de voordelen van het gebruik van energie? Wat zijn de gebruikte harnas energie methoden? ...

Lees verder

Aardgas En Elektriciteit

Gas en elektriciteit - een aardgasgenerator voor thuisDe stroomopwekking in New England is grotendeels afhankelijk van aardgas, dat goed is voor meer ...

Lees verder

Alternatieve Energie

Voordelen en nadelen van alternatieve energieAlternatieve energie, of alternatieve energie, wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen zoals de zon (zon ...

Lees verder