Het hangt natuurlijk af van wat voor soort foto's u zoekt.

Een belangrijk ding om in gedachten te houden is dat als u foto's gaat maken in een tuin, u zich zeer comfortabel moet voelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weer of over mensen en dieren. Het laatste dat u wilt doen, is eindigen met foto's waar u zich voor schaamt of die andere mensen niet leuk zullen vinden. Om deze reden is het belangrijk om te weten dat u geen tent of ander groot apparaat moet hebben dat u zou moeten opbergen als u in een tuin fotografeert. U zou in plaats daarvan een statief moeten gebruiken.

Als u er eenmaal voor heeft gezorgd dat uw foto's van een veilige afstand worden genomen, wilt u uw foto's op een niet te grote binnenplaats opstellen. Er zijn tal van werven waar u heen kunt en zonder veel moeite de gewenste foto's kunt maken. Als je eenmaal weet hoe groot de tuin is, kun je kiezen welk type achtergrond je wilt gebruiken. Als u portretten gaat maken, kunt u een aantal achtergronden krijgen die een natuurlijk ogend effect op het portret zullen creƫren.

Als u nadenkt over waar u uw foto's wilt plaatsen, kunt u ervoor kiezen om ze voor een gebouw, in een tuin of ergens anders buiten te nemen. De keuze is geheel aan jou, maar je moet weten dat je je op je gemak moet voelen bij wat je doet.

.