Kies een bedrijf dat u kan voorzien van een garantie. Terwijl deze traplift is heel anders, het werkt nog steeds. Het kan een goede investering zijn. Liften Traplift - Een Elektrische Stoel Voor Mensen Die niet Kunnen Klimmen Trappen

De meeste mensen denken aan een lift voor een stoel als ze denken aan een traplift. Er zijn een aantal gelijkenissen, maar ze verschillen op verschillende manieren. Dit artikel geeft informatie over een nieuw product dat is zeer uniek te bieden.

Stoellift

Hitchhike is een elektrisch aangedreven hover stoel. Het wordt geleverd met vier wielen en is zeer rustig. De stoel heeft telescopische handgrepen voor gemakkelijke plaatsing. Voor de trap waar de gebruiker nodig heeft om op te staan ​​tijdens het klimmen, zal het kantelen tot aan het plafond en hebben twee armen voor eenvoudige plaatsing.

Heeft voor met achterbank kussens. De stoelen draaien voor gemakkelijke toegang. De rugleuning kan worden aangepast voor ondersteuning. Het heeft een hoofdsteun en kan leunen voor comfort.

De meeste liften werken door het opheffen van de bewoner naar een hoger niveau van het gebouw. Met een traplift, kunt u uw gewicht op de zitting en niet te gaan door middel van een werk.