Hoe u het risico op brand in uw huis kunt verminderen

Elk jaar branden duizenden huizen af ​​in gruwelijke branden. Branden kunnen worden veroorzaakt door een enkele vonk of zelfs door een kleine hoeveelheid water. In feite is de kans dat branden in een keuken of badkamer meer dan twee keer zo groot zijn. Hoewel de National Fire Protection Association meldt dat de meeste branden in huis beginnen, negeren veel mensen het installeren van brandalarmen. Gelukkig zijn er verschillende eenvoudige manieren om het vermogen van uw huis om brand te voorkomen te verbeteren.

Zorg er eerst voor dat uw alarm correct werkt. Een standaard brandalarm heeft vier hoofdfuncties: Een kleine brand detecteren. Waarschuw bewoners van de brandconditie. Activeer noodveiligheidscontroles.

Als u nog nooit een alarmsysteem heeft gehad, kijk dan eens naar de verschillende branddetectiesystemen die momenteel op de markt zijn. Er zijn twee veel voorkomende soorten alarmen: hardwire en draadloos. Hardwire-alarmen zijn afhankelijk van metaaldetectoren om de aanwezigheid van rook te detecteren. Als de detector de brand niet opmerkt, gaat het alarm af en neemt een vertegenwoordiger van het bedrijf contact op met de lokale autoriteiten. Draadloze melders zijn ontworpen om verbinding te maken met internet en het bedrijf telefonisch te waarschuwen als er rook of andere dingen worden gedetecteerd. Sommige modellen sturen ook een e-mail wanneer het alarm is geactiveerd.

Om uw huis tegen brand te beschermen, moet u ook een beveiligingssysteem installeren. Veel bedrijven bieden een systeem met rookmelders en brandmelders. Dit soort systemen zijn beschikbaar in verschillende vormen, dus het is belangrijk om uw opties te evalueren. Sommige systemen bevatten alleen de twee belangrijkste branddetectieapparaten. Anderen bieden een volledig beveiligingspakket met onder meer sprinklersystemen, beveiligingsverlichting, videobewaking, noodtelefoon en beveiligingssensoren. Ongeacht het type systeem dat u besluit te gebruiken, u wilt er zeker van zijn dat uw bedrijf het juiste type alarmbewaking heeft om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem actief en klaar voor gebruik is.

Veel beveiligingssystemen bevatten rookmelders om de toestand van uw huis te bewaken. Als er een noodgeval in uw huis is, zullen de sensoren het bedrijf informeren over de brand, de locatie en de ernst. Het controlebedrijf kan contact opnemen met uw lokale autoriteiten en u vroegtijdig waarschuwen.

Als u over het juiste soort brandveiligheidsplan beschikt, wordt het risico op een catastrofale brand aanzienlijk verminderd. U dient uw beveiligings- en alarmactieplan elk jaar met uw bedrijf te bespreken. Zorg ervoor dat u uw huis veilig houdt door een nieuw brandbeveiligingssysteem en beveiligingssysteem te installeren en regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat het correct werkt.

Ook interessant

Security

Informatieborging kan worden onderverdeeld in drie gebieden: * Beveiliging gaat niet alleen om beveiliging. Beveiliging gaat over het veilig houden v ...

Lees verder

Brand

Hoe u het risico op brand in uw huis kunt verminderenElk jaar branden duizenden huizen af ​​in gruwelijke branden. Branden kunnen worden veroorzaakt d ...

Lees verder

Toegang

Toegang - An Essential Part of Data SecurityToegang is a Dutch comedy that follows a group of medewerkers. The premise of the show is that they have t ...

Lees verder