De verschillende soorten sieraden

Sieraden of sieraden omvat verschillende decoratieve items die worden gedragen om het lichaam te versieren, waaronder kettingen, broches, armbanden, oorbellen, ringen, spelden, manchetknopen, enkelbanden, hangers en andere soortgelijke kettingen. Sieraden kunnen worden toegevoegd aan de kleding of de hele outfit. In een traditionele westerse opvatting omvat het woord prachtige ornamenten zoals bloemen zoals madeliefjes, viooltjes en andere soorten bloemen, terwijl het in een oosterse context beperkt blijft tot duurzame ornamenten. Er zijn verschillende soorten sieraden die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van het gebruik dat u voor sieraden heeft en uw smaak, kunt u er een kiezen die bij uw stijl past.

Kettingen: Kettingen en armbanden zijn een van de oudste vormen van sieraden die door mensen worden gebruikt. Ze worden over het algemeen gedragen op het sleutelbeen en de voorkant van de bovenarm, hoewel ze ook om de pols, enkel en voet kunnen worden gedragen. Kettingen zijn al eeuwen populair bij vrouwen en tegenwoordig zijn er verschillende ontwerpen en vormen beschikbaar die passen bij de verschillende behoeften van verschillende mensen.

Armbanden: Armbanden zijn verkrijgbaar in small, medium of large. Ze worden geleverd met een enkele of een set links. Als je iets eenvoudigs wilt, kun je een eenvoudige set schakels kiezen die zelfs kralen of kleine steentjes kan bevatten.

Hangers: Kettingen zijn algemeen bekend als hoepeloorringen omdat ze zijn gemaakt van hoepels, meestal gemaakt van plastic. Hangers kunnen van goud of zilver zijn gemaakt. Hangers kunnen bungelen of aan een bestaande ketting of armband zijn bevestigd.