Periodieke Geconsolideerde Rapporten

Geconsolideerde Periodieke Verslagen Is Belangrijk voor een Bedrijf

Geconsolideerde periodieke verslagen, ook wel bekend als periodieke verklaringen zijn verklaringen van de rekeningen en financiële transacties gemaakt door een bedrijf gedurende een bepaalde periode van tijd. De verklaringen geven informatie over hoe het geld wordt besteed, activa en passiva, en cash flow.

De verklaring van de financiële posities of rekeningen voor een bedrijf moet ook worden uitgelegd waar het geld van het bedrijf vandaan komt en waar hij heen gaat bevatten. Het moet ook de uitleg van hoe dat geld wordt besteed, waar het geld wordt geïnvesteerd, en waar het bedrijf geld heeft geleend in het verleden en zal waarschijnlijk geld te lenen in de toekomst. Ten slotte moet de boekhouding van een bedrijf onder meer een beschrijving van de wijze waarop de activa van de vennootschap worden verdeeld over de eigenaren.

Jaarrekeningen worden meestal verdeeld in twee grote categorieën: Debiteuren en crediteurenadministratie. U kunt vergelijkingen maken tussen de vorderingen en de rekeningen te betalen wanneer u werkt op uw budget.

Geconsolideerde periodieke verslagen die aantonen de Debiteuren Crediteuren informatie wordt ook wel aangeduid als geconsolideerde verslagen. Deze rapporten bieden ook informatie over bruto en netto inkomen, werkkapitaal, het eigen vermogen van de eigenaar, en de nettowaarde van het bedrijf.

Rapporten kunnen ook Financial Accounting Standards Board (FASB) normen op te nemen. Deze normen vereisen bedrijven om de verslagen op te stellen en deze voor te leggen aan de raad van bestuur.

Debiteuren en Crediteuren zijn beide rekeningen van de fysieke kasstromen van het bedrijf. Alle financiële transacties van de vennootschap zijn opgenomen binnen deze categorie. Het volgende zou rekeningen van debiteuren en crediteuren:

Debiteuren is de ontvangst van het geld door het bedrijf. Als het bedrijf haar klanten een product of dienst stuurt, dan zouden ze het bedrijf direct in de vorm van contant te betalen.

Ook interessant

Financieel

Financieeladvies voor beginnersFinanciële planning kan intimiderend en verwarrend zijn voor beginners. Er is zoveel informatie beschikbaar en het kan ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Op Stapel?Banken hebben al sinds het begin van het land. Nu, met de komst van het internet en de noodzaak om meer mobiel te worden ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Met behulp van incassobureaus om Geld te verdienenHoe kan men gebruik maken van een incassobureau om winst te ontvangen? De meeste schuld verzamelaars ...

Lees verder