Gebruik nooit hetzelfde soort stof als je zou gebruiken voor een föhn. Wanneer u uw droger, de stof absorbeert de warmte. Je moet wasverzachter gebruiken wanneer u uw droger te gebruiken, in plaats daarvan. Als het gaat om het gebruik van detergent, zal dit voorkomen dat de vlek van het houden en waardoor de vlekkenverwijderaar aan het werk.

Kijk voor machines die kan omgaan met zowel stof en droger. Een goede men kan beide verwerken. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat u de juiste reinigingsproces te krijgen voor het soort stof je hebt.

De stof moet worden gewassen met een stoomreiniger, als het gaat om zich te ontdoen van vlekken die op de stof. De stoom zal groot werken. U wilt uw kleren te wassen, zonder dat het te nat.

Maak goed gebruik van de wasdroger. Je moet in staat zijn om uw kleren te wassen zonder een droger wordt gebruikt. Met behulp van een wasdroger zal de stof een beetje meer tijd om te drogen voordat je gaat over de daadwerkelijke wasproces geven.

U wilt controleren om te zien of de stof die u gebruikt is vlamvertragend. De meeste van de tijd, zult u in staat zijn om de droger te gebruiken, en vervolgens zorgen voor de stof nadat u het hebt gedroogd. Vlamvertragende middelen die u in staat om de droger te gebruiken om ervoor te zorgen dat u het voorkomen van brandrisico's zal zijn.

Controleer of de stof die u gebruikt is een synthetische stof. Dit is een stof die is gemaakt van een materiaal dat niet uit een natuurlijke vezel. Bijvoorbeeld kan een synthetisch weefsel omvatten polyester.

Zoek een machine die werkt met een stof die glad en IsNot opgemaakt. Als deze gemarkeerd is, zult u niet in staat zijn om de machine te wassen het kledingstuk. U zult ook willen om te zoeken naar een machine die handvatten onregelmatige stoffen, zoals gerimpeld, maar werken met een stof die is gemaakt van organische vezels, zoals.

.

Ook interessant

Textiel

Textiel De GeschiedenisEen textiel is een kunstmatige of natuurlijke vezels samengesteld uit een bundel van natuurlijke of synthetische vezels gerangs ...

Lees verder

Online shoppen

Online shoppenOnline winkelen heeft de manier waarop we revolutionair veranderd winkelen. Er is geen reizen meer naar een fysieke winkel vereist, wat ...

Lees verder

Hoe kleding wassen

Gebruik nooit hetzelfde soort stof als je zou gebruiken voor een föhn. Wanneer u uw droger, de stof absorbeert de warmte. Je moet wasverzachter gebru ...

Lees verder