Tips voor het vervangen van een scherm op uw laptop

Om het scherm op uw laptop te vervangen, moet u mogelijk de achterkant van het toetsenbord verwijderen om toegang te krijgen tot het onderpaneel waar u toegang hebt tot het moederbord en de schroeven verwijderen waarmee het op zijn plaats wordt gehouden. Wanneer de schroeven worden verwijderd, moet het scherm eruit springen. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk een speciaal gereedschap gebruiken dat bekend staat als een laptopreparatietool om de schroeven los te draaien of interne schade te herstellen.

Scherm Vervangen

De volgende stap is om de laptop open te klappen. Dit doe je door het scherm vanaf de onderkant van de laptop voorzichtig omhoog te trekken. Als het niet beweegt, moet u mogelijk de onderkant van de laptop naar u toe tillen en het scherm voorzichtig naar beneden trekken. Vervolgens kun je het scherm losschroeven en van de laptop schuiven.

Het scherm moet heel gemakkelijk achter het moederbord passen en gemakkelijk te verwijderen zijn als u het laptopscherm op uw laptop wilt vervangen. U zou de schroeven moeten kunnen vinden die het scherm op zijn plaats houden en deze ook kunnen vervangen. Als de schroeven moeilijk te verwijderen zijn, moet u wellicht een schroevendraaier proberen met een kleinere kop die op de schroeven past. Je hebt een kleine platte schroevendraaier nodig of zelfs een pen of een ander plat voorwerp dat je kunt gebruiken om door het plastic frame van het scherm te prikken.

Het scherm moet gemakkelijk toegankelijk zijn, maar het mag niet beschadigd raken tijdens de installatie van je nieuwe scherm. Als u merkt dat het scherm uit het moederbord steekt, schuift u het scherm er gewoon weer in en zet u het voorzichtig weer in elkaar. Als het scherm in het moederbord rondschuift, duwt u het er gewoon weer in en steekt u de schroef en schroevendraaier in het schroefgat zodat u het scherm op zijn plaats kunt bevestigen. Sommige schermen zijn moeilijker te installeren en moeilijker te verplaatsen dan andere. Als het scherm erg plakkerig is, is het waarschijnlijk het beste om het zo te laten en je andere opties te gebruiken wanneer je zelf een laptopscherm probeert te repareren.

Nadat het laptopscherm is geïnstalleerd, moet het zonder veel moeite weer op zijn plaats klikken. Als het niet terug klikt, moet het mogelijk zijn om een ​​soldeerbout te gebruiken om ervoor te zorgen dat alles goed vastzit. U kunt ook een tang gebruiken om het scherm voorzichtig op zijn plaats vast te pakken om ervoor te zorgen dat het goed tegen het moederbord zit en ervoor zorgt dat het niet wegglijdt.

Als al het andere niet lukt, moet u een laptopreparatietool op batterijen proberen, zoals een schroevendraaier of een pen. Als dit allemaal niet werkt, is uw scherm waarschijnlijk onherstelbaar beschadigd en moet u een nieuw scherm kopen. dat is iets dat u op uw nieuwe laptop moet hebben geïnstalleerd en iemand op uw laptop moet laten installeren, zodat u het niet zelf hoeft te doen.

Ook interessant

It services

Waarom U zou Moeten Overwegen het Gebruik van iT-DienstenIn dit artikel gaan we een kijkje bij enkele van de belangrijkste voordelen van IT-diensten t ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Natuurlijk, als je niet wilt krijgen in de gewoonte van het krijgen van een laptop gerepareerd en ervoor te zorgen dat de iPad blijft veilig, dan moe ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Hoe IT-Outsourcing Kan Uw Bedrijf Meer CompetitiefVoor zowel nieuwe als bestaande IT-professionals, de behoefte aan IT-diensten die onder meer het ver ...

Lees verder